Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.

Περπατώντας ανάμεσα στους ψαμμιτικούς βράχους των Μετεώρων περπατάς στον πυθμένα μιας αρχέγονης θάλασσας. Οι βράχοι Μετεώρων αποτελούν πόλο έλξης τόσο για φυσιολάτρες όσο και για προσκυνητές. Η γεωλογική ιδιαιτερότητα των βράχων αποτελεί πόλο έλξης για αναρριχητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. 

Περισσότερα...

Παρασκευή απόγευμα είμαστε στα γραφεία του συλλόγου για να συζητήσουμε για την πολυαναμενώμενη εκδρομή στα Μετέωρα που πρώτη φορά πραγματοποιεί ο σύλλογός μας. Ο αρχηγός της εκδρομής έχει ήδη μιλήσει με την κ. Φρόσω από την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας που με μεγάλη μας χαρά δέχτηκε να μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε αυτή την εκδρομή.  Για καλή μας τύχη ο καιρός έχει φτιάξει κι ενώ έχουμε ήδη συμπληρώσει ένα λεωφορείο το τηλέφωνο συνεχίζει να χτυπάει και για άλλες συμμετοχές.

Περισσότερα...