Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.


Warning: copy(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Warning: copy(http://eosartas.grimages/anakoinwseis/ekpaideysi 1.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Για μία ακόμα χρονιά ο σύλλογός μας διοργανώνει εκπαίδευση των μελών του στις τεχνικές του χειμερινού βουνού.

Τετάρτη 23/01: Σεμινάριο και συζήτηση για το χειμερινό βουνό. 

Το σεμινάριο θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στις 19:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θέματα συζήτησης: Εξοπλισμός για το χειμερινό βουνό (ένδυση - υπόδηση). Πιολέ - κραμπόν σωστή εφαρμογή και βασικές αρχές χρήσης. Ποιότητες χιονιού και χιονοστιβάδες. 


Κυριακή 27/01: Πρακτική εξάσκηση 

Το πλήρες πρόγραμμα θα προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των συμμετεχόντων. Η δήλωση των συμμετοχών θα γίνει μετά το σεμινάριο της Τετάρτης, του οποίου η παρακολούθηση είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να λάβει μέρος στην πρακτική εξάσκηση.

Η εκπαίδευση θα γίνει στον Καταρράκτη και η συνάντησή μας είναι στις 7:30 στο δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Εκπαιδευτής: Γιάννης Θεοχαρόπουλος

Δείτε την προηγούμενή μας εκπαίδευση εδώ.