Χθες το απόγευμα τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δήμου Αρταίων δοκίμασαν τις δυνατότητές τους στην πίστα αναρρίχησης του συλλόγου μας! Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά καθώς και τους δασκάλους τους που γέμισαν το σύλλογό μας! Περισσότερες πληροφορίες για την πίστα μας θα βρείτε εδώ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωσή μας που σκοπό είχε να φέρει λίγο πιο κοντά στο κοινό της Άρτας το άθλημα της αναρρίχησης. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο σκαρφάλωμα στην εσωτερική πίστα αναρρίχησης του συλλόγου μας και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητές μας. Σκοπός του συλλόγου μας είναι να δημιουργήσει μια ομάδα αθλητών της sport αναρρίχησης η οποία θα συμμετέχει σε αγώνες.

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=Pcm3xjaojgU&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2FqoPRkd_d4vtBpOKDKJ-5x8v6DIkr_OFgJANI5Q5RUVj9qr1Bs4w3qq0{/youtube}

 

Κανονισμός λειτουργίας πίστας αναρρίχησης ΕΟΣ Άρτας

 

1. Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα και Τετάρτη 21:00 - 22:00

Παρασκευή 21:00 – 22:00

Η λειτουργία της πίστας εκτός του παραπάνω ωραρίου θα γίνεται σε συνεννόηση με το Δ.Σ. του συλλόγου ή και κατόπιν διαδικτυακών προσκλήσεων.

2. Δικαίωμα χρήσης της πίστας αναρρίχησης:

Τα μέλη του συλλόγου και τα μέλη ορειβατικών συλλόγων που ανήκουν στην ΕΟΟΑ (προσκομίζοντας την ορειβατική τους ταυτότητα) οι οποίοι/-ες γνωρίζουν τις απαραίτητες τεχνικές αναρρίχησης και χειρισμού των υλικών.

Τα ανήλικα τέκνα των μελών του συλλόγου αλλά μόνο με την παρουσία και την ευθύνη των γονέων τους.

Φωτογραφίες από την πίστα και την κατασκευή της.

 

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=sdTkWbLvDvQ{/youtube}