Η τοποθεσία της φετινής συνάντησης είναι τα Καμάρια Αγράφων, ένας από τους ψηλότερους οικισμούς της Ελλάδας. Έτσι λοιπόν και εμείς ξεκινήσαμε από την Άρτα (κάποιοι με ποδήλατα από την Τετάρτη) και οι υπόλοιποι με αμάξια την Παρασκευή και το Σάββατο για τον όμορφο αυτό οικισμό.
Αφού στήσαμε τις σκηνές μας κατευθυνθήκαμε προς τον χώρο τον εκδηλώσεων να συναντήσουμε γνωστούς και φίλους από όλη την Ελλάδα.
Το Σάββατο έγιναν διάφορες διαδρομές εμείς όμως επιλέγουμε να ανεβούμε στην κορυφή της Σβώνης. Κάποια από την κλασσική διαδρομή και κάποιοι από την εντυπωσιακή βόρεια κόψη της. Ο καιρός ήταν με το μέρος μας αφήνοντάς μας να έχουμε καλή θέα προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ παράλληλα κάποια μικρά σύννεφα προσέφεραν μια ευχάριστη σκια από την κάψα του καλοκαιριού.
Το απόγευμα ακολουθούν εκδηλώσεις με έντεχνη και παραδοσιακή μουσική καθώς και ενημέρωση για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις κορυφογραμμές των Αγράφων.
Την επόμενη μέρα μέλη της ομάδας μας ανεβαίνουν στις κορυφές Σβώνη, Πουλί και Τύμπανο ενώ κάποιοι άλλοι ακολουθούν τη διαδρομή Καμάρια – Μορφόραχη – Κοκαλίνα – Φιδόσκαλα – Προσηλιακό όπου έχουν την τύχη να θαυμάσουν ανεμπόδιστη θέα μέχρι τη λίμνη Κρεμαστών.