Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΓΟ ΕΠΊΦΟΒΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΙΛΜΠΕΡΙΝΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Γκιλμπερίνα 05/02/2023 

 

 

 

 

Την Κυριακή 05/02 ο Σύλλογος μας θα πραγματοποίηση εξόρμηση και ανάβαση στο μαγευτικό Παναιτωλικό και πιο συγκεκριμένα στην κορυφή Γιόρλα με υψόμετρο 1.820μ. Η πορεία μας θα ξεκινήσει από το χωριό της Αγίας Παρασκευής η αλλιώς Ζελίχοβο. Η πορεία μας για την κορυφή θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες. Αν οι συνθήκες και το ηθικό της ομάδας είναι ιδανικό θα πραγματοποιηθεί ανάβαση και στην ψηλότερη κορυφή του Παναιτωλικού τον Κατελάνο. Η θέα προς όλες τις κατευθύνσεις θα είναι μαγευτική. Όπως σε κάθε χειμερινή εξόρμηση έχουμε πάντα μαζί μας Κραμπόν Πιολέτ. Υπάρχουν κάποια διαθέσιμα υλικά προς δανεισμό στα γραφεία του Συλλόγου.

 

Βαθμός Δυσκολίας:  5

Ώρες πορείας: 9

Ώρα αναχώρησης: 06:00πμ

Υπεύθυνος εξόρμησης:: Άρης Γκίαφης  (τηλ:6989279457)

Υψομετρική διαφορά: Περίπου 1.300μ

Αναχώρηση:   Κυριακή  6 από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων, καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

 

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Διαμαρτυρία: Ορεινή Διάσωση