Ένα ακόμη σεμινάριο πρώτων βοηθειών πραγματοποιήθηκε από τον ορειβατικό σύλλογο Άρτας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αυτή την φορά. Ο σύλλογος πάντα έδειχνε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα πρώτων βοηθειών.
Οι ιδιαίτερες περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστούν οι ορειβάτες στο βουνό , μακριά από κάποιο κέντρο υγείας ή ΕΚΑΒ, καθιστά την ενημέρωσή τους σε τέτοιου είδους θέματα, προτεραιότητα.
    Έτσι σχεδόν κάθε χρόνο, είτε με τα γνωστά σεμινάρια  BLS, είτε με το ΕΚΑΒ, είτε με τον Ερυθρό Σταυρό, φροντίζουμε να υπάρχει τακτική ενημέρωση των μελών και όχι μόνο. Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που οργανώνει ο σύλλογος είναι ανοικτά σε όλους μιας και πιστεύουμε ότι η διάσωση ενός φίλου, συγγενή  και οποιουδήποτε συνανθρώπου μας είναι θέμα ανθρωπιάς και πολιτισμού .
          Τα σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του συλλόγου κατά τις ημερομηνίες 10 και 12 Ιουνίου, Δευτέρα και Τετάρτη αντίστοιχα από τις 15:00 έως τις 21:00.
     Να ευχαριστήσουμε θερμά, το τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τόσο των Ιωαννίνων, όσο και της Άρτας και ιδιαιτέρως τον κο Βασιλείου, πρόεδρο του τμήματος Άρτας, καθώς και την Κοινωνική Λειτουργό του Τμήματος κα Ζαρονίκου για την διοργάνωση αυτού του άρτιου σεμιναρίου. Τέλος  ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές μας και ελπίζουμε σύντομα σε μια καινούργια συνεργασία.
      

Λεωνίδας Σπαής
Υπεύθυνος Σχολής