Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα αγαπημένα μας βουνά, Χελώνα όπου θα περπατήσουμε στο σχετικά καινούριο μονοπάτι όπου ο Σύλλογος μας εγκαινίασε το 2021. 

Για όσους βαρέθηκαν τα τετριμμένα για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων έχουμε την ιδανική πρόταση να κάψουν τις περιττές θερμίδες μέσα σε ένα παραμυθένιο χειμωνιάτικο τοπίο.

Βαθμός Δυσκολίας:  1

Ώρες πορείας: 7

Ώρα αναχώρησης: 07:00πμ

Υψομετρική διαφορά: 700

Αρχηγός: Ίνα Ασλανίδη - Κίμων Καλιακάτσος

Τηλ επικοινωνίας: 6986594814 

Αναχώρηση:  Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην εκδρομή είναι η προκαταβολή των 10ευρώ. Η προκαταβολή σε περίπτωση ακύρωση της συμμετοχής επιστρέφεται μέχρι και την Τετάρτη 04/01.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

 

Διαμαρτυρία: Ορεινή Διάσωση