Το είδος μας δεν γεννήθηκε μέσα στο τσιμέντο ,αλλά μέσα σε αγρια δάση και λιβάδεια. Τα μάτια μας εξελίχθηκαν για να διακρίνουν τις λεπτές διαφορές ανάμεσα στις χρυσαφένιες, πρασινωπές και καφεκόκκινες αποχρώσεις των ωρίμων καρπών και των φύλλων και όχι για να αγναντεύουν το γκρίζο των πόλεων.


Warning: copy(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Warning: copy(http://eosartas.grimages/anakoinwseis/ 2019.jpg): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/arta2013/public_html/plugins/content/mavikthumbnails/mavikthumbnails.php on line 668

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας συνεχίζει για 7η χρονιά να συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής προσφοράς σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του προσφέροντας κάτι από τα παρακάτω:

  1. Τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, αλεύρι, ντοματοχυμό, ζάχαρη κτλ.
  2. Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής όπως σαμπουάν, καθαριστικά δαπέδου, χλωρίνη, σκόνη πλυντηρίου ρούχων κτλ. 

11/12 Αγριόγιδο: ο κυρίαρχος των βουνών, ώρα 20:30
Χαρητάκης Παπαϊωάνου,  Σύλλογος Αγριόγιδο στα βουνά
Η 11 Δεκεμβρίου έχει θεσπιστεί ως Παγκόσμια Ημέρα των Βουνών

18/12 Προβολή ταινίας: Trekking στο Everest Base Camp και ανάβαση στο Island Peak 6189 m,  ώρα 20:30
Χρήστος Λάμπρης

21/12 Open climbing day: αναρρίχηση στην πίστα μας για μικρούς και μεγάλους
ώρα 18:00 - 21:00

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αρταίων και στο Σύλλογο  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αρτινών Γυναικών.

Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2681028030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες να τα πούμε από κοντά στη διεύθυνση Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

Ευχαριστούμε το ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ για τη χορηγία της αφίσας.