Ο ΕΟΣ Άρτας προγραμματίζει ανάβαση στην κορυφή Πινακούλι ή Τρία Σύνορα στα Τζουμέρκα. Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί από το καταφύγιο στον Σταυρό Θεοδωριάνων. Μετά την ανάβαση στην κορυφή θα προσεγγίσουμε και τις δύο επόμενες κορυφές, την Σκλάβα (2.088 μ.) και τον Σκοπό (2.058 μ.) με απώτερο στόχο μία χειμερινή διάσχιση των νότιων κορυφών των Τζουμέρκων. Συνθήκες χειμερινού βουνού που απαιτούν τον ανάλογο ορειβατικό εξοπλισμό.

Βαθμός Δυσκολίας: 

Ώρες πορείας: περίπου 10

Ώρα αναχώρησης: 06:00

Υπεύθυνος εξόρμησης: Χρήστος Κούρτης 6976887041

Υψομετρική διαφορά: 1.200μ

Αναχώρηση: Σάββατο 28/01 16:00μμ από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Απαραίτητο πιολέ, κραμπόν και κράνος. Σε περίπτωση που κάποιος δεν διαθέτει δικά του μπορεί να δανειστεί από το σύλλογο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εξόρμηση έχουν τα μέλη του συλλόγου, μέλη άλλων ορειβατικών συλλόγων, καθώς και τα δόκιμα μέλη. Ως δόκιμα μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις (3) εξορμήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να εγγράφονται ως μέλη.

Πληροφορίες για τον απαραίτητο εξοπλισμό μπορείτε να βρείτε εδώ και τον κανονισμό αναβάσεων εδώ.

 

Για τη συμμετοχή στην εξόρμηση είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον αρχηγό και η φυσική παρουσία στο γραφείο του συλλόγου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 26810-28030 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 9 με 10 το απόγευμα ή ελάτε τις ίδιες ώρες στο γραφείο του συλλόγου Αμβρακίας 38 στην Άρτα.

 

Διαμαρτυρία: Ορεινή Διάσωση